Hallo vriendjes. Wat leuk dat jullie op onze kleurplaten pagina komen kijken. Kijk lekker rond en zoek een leuke kleurplaat uit die je vervolgens makkelijk kunt uitprinten. Je vindt hier de leukste kleurplaten van Bert en Ernie en natuurljk van al hun vriendjes. Bijvoorbeeld dat Bert en Ernie lekker aan het zingen zijn samen, of dat ze spelen dat ze klusjesmannen zijn. Of heb je de kleurplaten al gezien waarbij Bert en Ernie aan het zwemmen zijn met hun vriendje Grover? Ook kun je hier leuke kleurplaten uitprinten van Grover, of van Elmer. Of ben je een grotere fan van Koekiemonster? Koekiemonster eet graag koekjes, en natuurlijk hebben we daar ook leuke kleurplaten!

Hoe kan ik een Kleurplaten uitprinten

Heb je een leuke kleurplaat gevonden, en wil je deze uitprinten? Dat kan heel eenvoudig door onderstaande stappen te doorlopen. (Als dit niet lukt, vraag dan je papa of mama je hierbij te helpen)

– Klik met de rechtermuisknop op de kleurplaat die je hebt gedownload, en klik op “Opslaan Als”.

– Kies een plekje op je computer om de kleurplaat op te slaan. Je kunt het beste een mapje aanmaken op je bureaublad, en de kleurplaten van Bert en Ernie hier opslaan. Zo heb je ze altijd bij de hand.

– Dubbelklik met de linkermuisknop op het bestandje, en de kleurplaat wordt geopend.

– Klik vervolgens met de rechtermuisknop op de foto en klik op “Adrukken”. Je kunt jouw printer selecteren en de kleurplaat uitprinten.

– Je kunt nu gaan beginnen met kleuren, heel veel plezier!

Hoe vaak komen er Kleurplaten Bert En Ernie bij

We proberen iedere dag weer nieuwe leuke kleurplaten toe te voegen op onze website. Ben je op zoek naar speciale kleurplaten, maar kun je ze hier niet vinden? Stuur ons een berichtje, en we gaan gelijk op zoek voor je! Wil je meer leuke plaatjes van Bert en Ernie zien? Kijk dan eens op deze website.

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina.

Klik hier om naar een andere website te gaan waar je ook leuke kleurplaten kunt vinden!