Plaatjes Bert en Ernie

Hallo vriendjes, wat leuk dat jullie komen kijken op onze website. Zijn jullie op zoek naar leuke plaatjes van Bert en Ernie? Kijk dan maar snel verder!
Je vindt hier de leukste plaatjes van Bert, en natuurlijk ook van Ernie. Maar ook van al hun vriendjes Grover, Koekiemonster, Elmer en nog veel meer! Wie is jouw favoriete vriendje van Bert en Ernie? Tevens proberen bij binnenkort ook heel veel plaatjes van andere leuke televisie series online te zetten. Dan kun je hier straks naast leuke plaatjes van Bert en Ernie ook heel veel vinden van bijvoorbeeld andere vriendjes uit Sesamstraat. Hieronder zie je een overzicht van alle beschikbare plaatjes die momenteel op de website staan. Je kunt heel simpel op het plaatje klikken wat je wilt zien en hem vervolgens opslaan op je computer. Vind je het leuk om plaatjes van Bert En Ernie uit te printen? Ook dat is geen probleem. Klik met je rechtermuis op de foto die je wilt uitprinten en klik vervolgen op “Print”. Selecteer vervolgens je printer en print het plaatje uit. Lukt je dit niet zelf? Vraag dan aan je papa of mama om je te helpen!

Iedere dag nieuwe Plaatjes Bert En Ernie

We proberen iedere dag nieuwe afbeeldingen van Bert en Ernie op onze website te plaatsen. Kom dus regelmatig kijken ofer nieuwe plaatjes op staan.
Wil je graag plaatjes van Bert en Ernie zien, maar staan ze niet op de website? Stuur ons dan een berichtjes, dan regelen we gelijk voor jou de leukste plaatjes van Bert en Ernie, of van een van hun vriendjes!

Vriendjes van Bert en Ernie

Naast leuke plaatjes van Bert en Ernie, vind je hier ook de leukste en grappigste plaatjes van al hun vriendjes. Denk bijvoorbeeld aan hun leuke tijd bij The Muppets. Of denk aan vriendjes zoals Elmer, Koekiemonster, Oscar Mopperkont of Pino van Sesamstraat.