Liedjes Bert en Ernie

Hallo vriendjes, leuk dat jullie komen kijken op de liedjes pagina van Bert en Ernie. Je vind hier de leukste en vrolijkste liedjes van Bert en Ernie, en alle teksten erbij zodat je lekker mee kunt zingen! Welke liedjes van Bert en Ernie vind jij het leukst? Ken je bijvoorbeeld het liedje “Ik ben een kerstbal”? Of het liedje dat Ernie speciaal voor zijn rubberen eendje heeft geschreven? Kijk snel verder en print een van onze leuke liedjes uit om mee te zingen. Je vind binnenkort ook bij alle liedjes het bijbehorende filmpje. Dat maakt het meezingen nog veel leuker!

Zing mee met Liedjes Bert En Ernie

Bert en Ernie vinden het heel leuk om te zingen. Vooral Ernie is dol op zingen, en maakt Bert af en toe een beetje wanhopig hiermee. Vind jij het leuk om te zingen? Zing dan gezellig met ons mee!

[adrotate banner=”3″

Tekst van liedjes uitprinten

Heb je zin om lekker mee te zingen? Je kunt de tekst op het scherm meezingen, maar je kunt natuurlijk ook de tekst gewoon uitprinten. We vertellen je hoe je dit kunt doen. Het is niet moeilijk, en eenvoudig te doen voor iedereen!

– Selecteer de tekst van het liedje en klik op Ctrl en P tegelijkertijd. (Ctrl is dat knopje op je toetenbord helemaal links onderin)
– Je ziet nu een schermpje van je printer. Klik op de naam van jouw printer en klik vervolgens daaronder op “Selectie” onder de tekst “Afdruk bereik”.
– Klik op “Afdrukken”.
– De tekst wordt nu afgedrukt, en je kunt gaan beginnen met meezingen. Veel plezier!

Heb je een verzoek liedje wat je graag op de site wilt zien? Stuur ons gerust een berichtje!

Liedjes

Songtekst Sesamstraat Intro

Welkom in
Sesamstraat
Waar je ook gaat of stááááát
Schuif gezellig aan
Laat je speelgoed staan
Voor Sesamstraat